Followers

Friday, June 6, 2014

Çocuk Dostu Bir Yer Var mı?

        Bayram yaza denk gelince, bayram tatili planları her zamankinden daha fazla cezbediyor insanı. Zaten 15 günlük izin koparmak oldukça zor çalışırken. Araya bayram da girince, bayram öncesi haftasını da izin alsam al sana mis gibi tatil dedim, 15 günlük tatil al tepe tepe kullan.

Ada'ya mayo lazım, şu tuvalet eğitimi o zamana bitmiş olur mu? yoksa little swimmers' bezlerle kumsalda arzı  endam mı ederiz? Bu yaz yüzmeyi öğrenir mi acaba? denizden korkar mı? sever mi? diye kafamda binbir düşünce birbirinden habersiz bir geçit töreni yaparken,  Geçen yıl bodrumda yaptığımız tatilde memnun kaldığımız otelde bu yaz 1 hafta geçirmeye karar verdik, kalan bir hafta da başka bir yere gidelim dedik. Son haftayı geçireceğimiz yeri "Fethiye" olarak belirledik. Başladık otel bakmaya, tam bir otel beğeniyoruz balayı oteli çıkıyor. Başka bir tane buluyoruz 16 yaş altı çocuk kabul etmiyor. Velhasıl baktığımız otellerin %90'ı çocuk kabul etmediğini söyledi.
Şaşırdık, nasıl bir konsept belirlenmiş bu tatil beldelerinde diye. Aman kardeşim nasıl gelirseniz gelin çocuğunuzu alıp gelmeyin. Çocukları kemirgen, gürültü makinası, huzur bozucu varlıklar olarak yaftalamışlar herhalde otellere almıyorlarmış. Neyse garip geldi. Ne diyelim kötü günümde yanımda olmayanın iyi günümde de ben yanında olmam hahaha :)

No comments:

Post a Comment